Το κίνημα «Αντίσταση τώρα» δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο 2011 με στόχο να πολεμήσει το σύστημα με τα ίδια του τα όπλα, νομικά όπλα.

Το μεγάλο μυστικό είναι ότι το κράτος όλες του τις κινήσεις τις κάνει εγγράφως. Τα πάντα είναι καταγραμμένα στα ΦΕΚ, στα φύλλα εφημερίδας της κυβέρνησης.

Μέσα στα ΦΕΚ λοιπόν υπάρχει η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι ο προϋπολογισμός της Ελλάδος, ήταν και εξακολουθεί να είναι πλεονασματικός – αν αφαιρέσουμε τους τόκους και τα χρεολύσια. Η Ελλάς στην ουσία δεν έχει οικονομικό πρόβλημα.

Με νομικά όπλα υπάρχει η δυνατότητα

  1. να επιστραφούν όλες οι παράνομες κρατήσεις που έγιναν στους δημοσίους υπαλλήλους στην μετά μνημονίων εποχή
  2. να επανέλθει ο μισθός τους στην προ μνημονίων εποχή

Οι τράπεζες έχουν κατακλέψει τον ελληνικό λαό. Οι αποδείξεις υπάρχουν στα ΦΕΚ. Καί έχουμε έννομο συμφέρον σαν φορολογούμενοι πολίτες (ακόμα κι αν δεν έχουμε πάρει κανένα δάνειο από τράπεζες) με αγωγή να ζητήσουμε:

  1. να επιστραφούν τα κλεμμένα
  2. ηθική βλάβη 1 εκατομμύριο ευρώ ο καθένας
  3. να δεσμευθούν οι περιουσίες των τραπεζών σαν νομικά πρόσωπα, ατομικά των μελών των ΔΣ των τραπεζών, των υπουργών οικονομικών που έχουν υπογράψει τις υπουργικές αποφάσεις, των αρχηγών όλων των κομμάτων, του προέδρου της Βουλής, του προέδρου της Δημοκρατίας, των δύο υπηρεσιακών Πρωθυπουργών και του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Η εφορία είναι το ένα μέρος από το οποίο οι ξένοι τοκογλύφοι εισπράττουν (το άλλο είναι οι τράπεζες).

Ενημερώνουμε λοιπόν τους εφοριακούς για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους (με εξώδικο). Μια βασικότατη υποχρέωση των εφοριακών είναι να μην εκτελέσουν διαταγές προδήλως αντισυνταγματικές (δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να είναι αποδεδειγμένα αντισυνταγματικές, ή με δικαστικές αποφάσεις), όπως για παράδειγμα είναι η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων φορολογουμένων πολιτών που χρωστάνε στην εφορία και αδυνατούν να πληρώσουν. Στο εξώδικο 15 σελίδων που τους καταθέτουμε προς γνώση τους, τους δίνουμε ταυτόχρονα και όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οποιαδήποτε εντολή κατάσχεσης για χρέη είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Αν παρόλα αυτά εκτελέσουν τις διαταγές αυτές τότε έχουμε έννομο συμφέρον με αγωγή να διεκδικήσουμε από αυτούς (γιατί αυτοί δεν έχουν καμία ασυλία) ποσά ανάλογα με τη βλάβη που μας προκάλεσαν.

Αν κάποιος θέλει να κλείσει τα βιβλία του ενώ έχει χρέη προς την εφορία και ο έφορος αρνείται να το κάνει, αυτό είναι παράνομο. Δεν υπάρχει καμία εγκύκλιος ή νόμος που να λέει κάτι τέτοιο. Ο έφορος είναι υποχρεωμένος να υπογράψει το κλείσιμο των βιβλίων.

Αν θέλετε φορολογική ενημερότητα ενώ έχετε χρέη προς την εφορία μπορείτε να τη διεκδικήσετε σωστά ως εξής: Επειδή έχει ήδη δοθεί φορολογική ενημερότητα μεροληπτικά σε κάποιους οι οποίοι είχαν χρέη προς την εφορία, (αποδεδειγμένα με ΦΕΚ), για να μην κατηγορήσετε τον εφοριακό για μεροληψία εναντίον σας, και για να μην τον καταγγείλετε σαν συνεργό των δωσίλογων της εξουσίας (η δικαστική διερεύνηση για το θέμα αυτό έχει περάσει το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και είναι στην φάση της προανάκρισης από εισαγγελέα) και έτσι να εμπλακεί στην δικαστική αυτή διαδικασία (και άρα να τεθεί σε διαθεσιμότητα και να σταματήσει να δουλεύει μέχρι να λήξη η δικαστική διαδικασία – κατά το νόμο), είναι υποχρεωμένος να σας δώσει την φορολογική ενημερότητα που ζητάτε. Έχει ήδη γίνει και έχει ήδη αποδειχθεί στην πράξη.

Τι να δηλώσετε φέτος στην φορολογική δήλωση για να μπλοκάρετε την εφορία. Δηλώστε μόνον αρχική φορολογική δήλωση η οποία να είναι μηδενική, δηλαδή να αφήσετε όλα τα πεδία κενά. Και ο λόγος είναι γιατί δεν έχουμε όλα τα στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την τελική φορολογική δήλωση. Όταν θα τα έχουμε, τότε θα δηλώσουμε την τελική – κάτι που θα γίνει όταν θα επέλθει πραγματική δημοκρατία στη χώρα. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε και το πρόστιμο για τη μη κατάθεση φορολογικής δήλωσης στο χρονικό διάστημα που έχει θέσει η εφορία.

Δεν φταίμε για το πόσο καλά στήσανε το παιχνίδι τους και μας κοιμίσανε για να μην αντιδρούμε. Τώρα όμως έχουμε γνώση για την πραγματική κατάσταση. Από δω και μπρος λοιπόν είμαστε υπεύθυνοι εμείς οι ίδιοι για οτιδήποτε πάθουμε. Από δω και μπρος έχουμε να πάρουμε μια απόφαση ζωής. Πρέπει να αποφασίσουμε το πώς θέλουμε να ζήσουμε. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε εθελόδουλα, ας συνεχίσουμε να πληρώνουμε. Αν όχι τότε τέρμα η άμυνα. Περνάμε στην επίθεση.

Τα όπλα είναι με το μέρος μας. Έχει ήδη αποδειχθεί ότι στα νομικά όπλα μας δεν έχουν καμία απολύτως άμυνα. Είναι τελείως ανίσχυροι απέναντι μας. Εμείς έχουμε τη δύναμη. Έχουμε ήδη νικήσει!!!

Σχετικά με το χαράτσι…

Περί δημοκρατίας

Περί Συντάγματος

Τι έχουν ήδη ψηφίσει για τις συντάξεις

Περί χρεωκοπίας – Ευρώ ή δραχμή;

Περί κόκκινων δανείων

Τι ακριβώς σημαίνει ανακεφαλαιοποίηση; Που υπάρχει αυτός ο όρος; Και από τη στιγμή που βασισμένοι σε μια ορολογία κυριολεκτικά ανύπαρκτη, ανακεφαλαιοποιούν τις τράπεζες και υπάρχει προηγούμενο, γιατί να μην πάμε κι εμείς να μας ανακεφαλαιοποιήσουν με ένα εκατομμύριο τον καθένα;

Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται, πρέπει να ρωτάει για να μαθαίνει.

Ο κόσμος δεν πρέπει να έχει φρούδες ελπίδες ότι κάποια στιγμή ως δια μαγείας θα ανατραπούν τα πράγματα από μόνα τους. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Η κυβέρνηση έχει έναν ολόκληρο στρατό πολιτών που τους πληρώνει για να διασπείρουν φόβο στον κόσμο, να τον ακινητοποιούν κι έτσι να συνεχίζουν να κάνουν ανενόχλητοι το «έργο τους».

Ένας αυτοαποκαλούμενος αντιμνημονιακός δεν είναι στην πραγματικότητα αντιμνημονιακός όταν αρνείται να συμμετέχει στο κατά των τραπεζών μέτωπο…

Με λάθος έθνος τα βάλανε!

Όλα τα δικόγραφα που είναι προϊόντα δουλειάς του κινήματος, μπορεί να τα ζητήσει οποιος επιθυμεί από το κίνημα. Θα τα λάβει δωρεάν. Και αν θέλει μπορεί να διεκδικήσει τα έννομα δικαιώματα του ο καθένας με τον δικό του δικηγόρο.

Η ιστοσελίδα του κινήματος «Αντίσταση τώρα»: http://antistasitora.blogspot.gr/